Cayman Islander | Diary of a Freelance Programmer traveling the world

Cayman Islander's blog - Diary of Freelance Programmer

To nejde aneb šlapati po snech zakázáno!

Než doplním závěr k předchozímu příspěvku, tak se opět pokusím přesměrovat traffic na další z dobrých českých blogů, na které bych chtěl upozornit. Ano, jeden z posledních trendů zde na blogu je převod návštěvnosti jinam, snad se to tedy vše podaří stihnout do automaticky naplánovaného ukončení blogu :-)

Autorka, Eva Pallotto, začala svůj originální blog na iDnes, kde je stále možno najít plno zajímavých článků z bohatého života chytře píšící majitelky restaurace v centru Prahy, kterou otevřela po návratu z USA. V poslední době ale začala psát osobnější zamyšlení na nové adrese Pallotto.cz, což je stránka, která sice nevyniká nijak závratným designem, ale kdo říkal, že design není důležitý, když má autor chytré myšlenky a obsah sdělení je to, co hledáme?


"Šlapati po snech přísně zakázáno!"

Názory autorky blogu jsou mi blízké a kdo to zde čte déle, tak jistě již pochopil, že podporuji všechny sny, nápady, originální a netradiční myšlenky, že fandím všem nadšencům a bláznům, co se o něco snaží, po něčem touží, co něco umí a o něco smysluplného usilují.

Eva Pallotto

"Nechci žít ve světě zamindrákovaných sekretářek, bezcitných manažerů, frustrovaných prodavaček ... chci žít ve světě, kde se sny hýčkají. Kde se lidi navzájem podporují v tom, aby dělali především to, co je baví, co je těší. I kdyby to mělo znamenat, že můj život nebude tak pohodlný, jako je dneska."

Viz pěkné zamyšlení - Šlapati po snech přísně zakázáno!

Více takových autorů, více takových chytrých lidí, kteří již život trochu pochopili, kteří jsou i schopni se podělit o své myšlenky a mírně tak otevřít oči všem, kteří pro nějakou svou (snad) dočasnou zaslepenost ani netuší, jak bohatý je život ve všech podobách, když každý dělá to, co chce, co ho baví a motivuje.

Ještě starší rada na závěr: "Všechno jde, stačí chtít a umět!"

4 comments :

Anonymní řekl(a)...

Je to tak, ale co může člověk dělat, když je obklopen známými, které zná x let a ze kterých se postupně stali podobní negativisté? Vůbec nevím co s tím. Kdysi dobří známí už jen říkájí že vše je hrozné, že nic stejně nejde, oni "to" říkali, atd. - je jasné, že pokud to jsou anonymní davy apod. řešení je v pohdě, ale cos tím, jsou-li to blízcí známí?

Anonymní řekl(a)...

ty chceš končit s blogem? proč?

Fit řekl(a)...

Ten článek je opravdu hodně dobrej a naprosto s ním souhlasím. Přidám si do RSS čtečky, díky za tip.

Anonymní řekl(a)...

odpověď pro pisatele prvního příspěvku bych viděl v tomhle článku...

http://www.dreamlife.cz/osobni-rozvoj/mysleni/mozna-je-ten-pravy-cas-na-novy-zacatek/article.html?id=1783

;)

Okomentovat