Cayman Islander | Diary of a Freelance Programmer traveling the world

Cayman Islander's blog - Diary of Freelance Programmer

Poděkování Karla Schwarzenberga

"Vážený pane,

přijměte prosím poděkování za svou přízeň a podporu straně TOP 09. Velice si vážím Vašeho rozhodnutí aktivně se zapojit do volební kampaně.

Politiku chápeme jako službu a jsme připraveni být pro občany naší země partnerem. Chceme motivovat lidi k aktivnímu přístupu a odpovědnosti za věci veřejné. Naší snahou je prostřednictvím kvalitní volební kampaně informovat co nejvíc občanů o svých vizích a cílech.

Pokud se domníváte, že Vaši přátelé nebo spolupracovníci mají zájem o více informací o straně TOP 09 nebo by chtěli náš projekt také podpořit, prosím, pozvěte je mezi naše podporovatele (TOP 09 - Podporovatelé).

Pevně věřím, že můžeme věci zlepšit. Děkuji, že se k TOP 09 připojujete i Vy a jsem přesvědčený, že i díky Vaší pomoci se nám podaří náš nelehký plán naplnit.

V úctě
Karel Schwarzenberg,
předseda přípravného výboru TOP 09
"



Poznámka:

Samozřejmě, že tohle mi neposlal pan kníže osobně, ale "Hier spricht der Automat", tj. byla to auto-reply na můj zájem podpořit stranu TOP 09. Přesto se mi líbí kultura a úroveň takového jednání. Ještě nevím, zda tuhle stranu budu volit, ale zatím je mi nejsympatičtější z té současné politické bandy, která utrácí za tupé reklamy kolem silnic a nic nenabízí.

Jo, ještě si jdu objednat tričko, které nabízí Česká pirátská strana ;-)





15 comments :

Anonymní řekl(a)...

Zdravím, zvažuji zda svůj hlas věnuji TOP 09 nebo pro mě oblíbenější Straně svobodných občanů, ale nejsem si zcela jist, jestli hlas svobodným není jen vyhozeným hlasem, jelikož se do parlamentu asi stejně nedostanou...

apin řekl(a)...

podporovat vlastizrádce? myslel jsem, že máš na víc kámo...

Anonymní řekl(a)...

Apin: Nějak nerozumím tomu "vlastizrádce", nepleteš si to s nějakou jinou stranou?

Cayman řekl(a)...

2apin: Také by mě zajímalo, na co narážíš. Já osobně si myslím, že p. Schwarzenberg toho pro ČR udělal mnohem více, jak všichni ti rádoby "vlastenci", které vidíme v politice.

Nebo máš nějaký lepší tip koho volit? Sem s ním, rád se nechám inspirovat :-)

Giuliani řekl(a)...

a já se ptám: cožpak už ste zapoměly co Kalousek a spol za posledních 10 let v politice napáchaly ? Teď když se dal dohromady s jedním z nejdůvěryhodnějším člověkem na naší politické scéně (dalo by se říct, že se schoval za jeho jméno) tak mu to zapomenete ?

Gergo řekl(a)...

Do TOP09 se přihlásila řada lidí, co vycítila příležitost celkem bezpracně se dostat do vrcholné politiky na vlně Schwarzenbergovi popularity. Když si projdete krajské kandidátky Topu - jsou jich plné, a to je přesně to, kvůli čemu zůstanu u ODS. Když se Topu podaří s těmito členy vyrovnat a nepotká ji osud US a Strany Zelených, které přesně na tohle a následné z toho vzniklé rozkoly dojely, budu o nich příště přemýšlet.

Cayman řekl(a)...

2Giuliani: Máš pravdu, souhlasím s tebou, proto jsem psal v minulém příspěvku, že mi vadí ti přeběhlíci z jiných stran, no a Kalousek je podobný kousek, který mi vadí. Sice je chytrý a má docela rozumné názory, ale je to hajzlík, jako většina politiků.

Však ve hře jsou i jiní kandidáti :-)

Cayman řekl(a)...

2Gergo: Souhlasím, také mám ten pocit, ale stále to musím brát dle toho pravidla "nejmenšího" zla. Štve mě to, ale co chceš dělat? Pořád volit ODS, která dělá průser za průserem?

Anonymní řekl(a)...

Zdravim,
Schwarzenberg v TOP09 je pouze nastrcena tvar protoze ma u lidi jisty kredit. Nezapomente prosim na Kalouska ktery stoji trochu v pozadi, ale rekl bych ze je to hlavni mozek strany. Nezapomente na jeho afery na ministerstvu obrany, na jeho pripravu vladnuti s Paroubkem a s podporom komunistu v roce 2006, atd atd. Kalousek nebyl par let u velkeho koryta takze o nem nebylo moc slyset a zadana velka afera se o nej tedy neometla a lide na jeho stare afery zapomeli. Program TOP09 vypada dobre, ale neverim na snahu o jeho plneni u Kalouska a jeho lidi. Schwarzenbergovi i verim ale je jen jeden. A mimochodem i on mne zklamal v afere Cunek - kdyz rekl "Bud Cunek nebo ja" mel odstoupit a ne se z toho trapne vyvlikat.

Cayman řekl(a)...

Mluvíte mi všichni z duše, ale sakra, koho volit?

Anonymní řekl(a)...

a co veciverejne.cz ? John podle mě už dokázal svoje kvality. Samozřejmě je to o tom koho bude mít kolem sebe, sám nic nezmůže... Ale i program a tak maj pěkně zpracovanej... Pro mě je to změna a naděje, že se něco změní k lepšímu. Já jim prostě šanci dám.

Jiri

Cayman řekl(a)...

Však ty Věci veřejné jsem zmiňoval v předchozím příspěvku a patří také k mým favoritům.

Anonymní řekl(a)...

A jo... to je tak, kdyz se ctou nejdriv nejnovejsi clanky....omlouvam se. Problem je, ze o nich moc lidi asi nevi, coz ale nemusi znamenat takovy problem... jeste je nejaky cas tak o nich mluvme, pisme, davejme odkazy na svy stranky a treba to neco prinese... nebudme lhostejni, ale aktivni. Zkusme to!

Jiri

Anonymní řekl(a)...

„Kalousek nebyl pár let u velkého koryta“? Byl ministr financí. A dělal to dle mého názoru dobře. Já je volit budu.

Anonymní řekl(a)...

Také se mi líbí věci veřejné

Okomentovat