Cayman Islander | Diary of a Freelance Programmer traveling the world

Cayman Islander's blog - Diary of Freelance Programmer

Prázdniny se blíží a někdo je prožívá celý rok?

London ForeverKdyž jsem se nedávno zmínil, že jsme sehnali listky v Londýně na divadelní představení, kde hraje hlavní roli Jude Law, což je oblíbený herec ženské skupiny v naší domácnosti, tak musím dodat, že je to opravdu Pan herec.

Znal jsem ho dříve jen jako herce z nějakých hollywoodských filmů, ale domovské divadlo v Londýně, to je úplně něco jiného. Schválně, kolik herců kdo viděl ve filmu a pak i na divadle a jak by je ohodnotil? Nejde vůbec o nějaké filmové trháky a pak následné taškařice na divadle, ale o opravdové herecké umění ve filmu a v divadle, kdy každý herec může živě předvést co opravdu umí - žádný střih, žádné opakované záběry.

Poprvé se mi Jude Law líbil ve filmu eXistenZ, o kterém jsem psal kdysi v příspěvku - Nejlepší "game designer" na světě. Skvělý byl ale také ve filmu The Holiday (Prázdniny), kde exceloval společně s mou oblíbenou herečkou Cameron Diaz, současně s Kate Winslet a jejím filmovým partnerem, kterého hrál Jack Black. Také excelentní herci, ať si vzpomenu na Titanic, či Škola Ro(c)ku.

Prázdniny jsou sice taková oddechovka, ale přitom skvělý herecký koncert všech účastníků. Mám docela rád takové filmy :-)

Komu se alespoň trochu líbil film Love Actually (Láska nebeská), tak film The Holiday (Prázdniny) může být také pěkným zpestřením večera. Za sebe tedy plně doporučuji.

- The Holiday:



Tak mě napadlo, když teď všichni plánují prázdniny, zda jsou letní prázdniny opravdu jen takovým pracovním oddechem jednou za rok nebo je můžeme prožívat celoročně, příp. kdykoliv nás napadne?

Je to ten správný cíl?

2 comments :

John řekl(a)...

To uz skoro vypada, ze ses do Londyna prestehoval?:-)

Cayman řekl(a)...

Nene, jen se mi nějak posunuly plány a musím něco dokončit na místě. Někdy všechno nejde tak rychle, jak si představujeme ;-)

Okomentovat