Cayman Islander | Diary of a Freelance Programmer traveling the world

Cayman Islander's blog - Diary of Freelance Programmer

Den, kdy je člověk hrdý, že je from CzechoSlovakia

My IdeasČekání na Heathrow a přesuny z terminálu 3 na terminal 5, kde si zrovna bláznivé British Airways vymyslely, že odbaví náš let, má některé své výhody. Např. hospoda se slovenskou barmankou, která se nediví tomu, že s kamarádem "chlastáme ligu" před nástupem na mezi-kozy-konti-mentální let, která se také vůbec nediví, že utrácíme poslední libry, které každý den ztrácejí na hodnotě, která se i nechá pozvat na panáka, když ji pustíme nějaký její oblíbený song z Internetu na vytaženém notebooku :-)

Slíbil jsem jí, že o její oblíbené slovenské hvězdě něco napíšu. No a jelikož to není jen její hvězda, tak jsem to předvedl online na baru, dostal jsem sladkou odměnu od barmanky a vzbudil docela zájem u cizinců okolo, kteří netušili, kdo to zrovna hraje za světovou hvězdu from CzechoSlovakia, když jsem pro začátek pustil píseň "...when the stars begin to shine, shine, shine,..." :-)


Jana Kirschner from fans in London!

Takže, nejprve nějaká hudební klasika, která uvádí do tématu, otvírá obzory a ukazuje možnosti. V anglickém provedení někteří zpěváci přesvědčují, že opravdu stále má cenu kupovat jejich nadčasová CD - v Londýně tím spíše, vzhledem k cenám :-)

- Jana Kirschner - Shine:




No a úspěch na letišti obdržela i swingovka, která je snad vrcholem koncertu, kdy Peter Lipa opravdu umí vybírat zpěvačky.

- Jana Kirschner - Peter Lipa:




České kapely v Londýně také bodovaly :-)

Když se umí zpívat anglicky, tak na národnosti nezáleží, proto jsem byl rád, že stejný úspěch získaly i české kapely :-)

- Monkey Business - My Friends:




- Support Lesbiens - Cliche:



Jak málo stačí ke štěstí, že :-))

1 comments :

Anonymní řekl(a)...

jejda...to je nebezpecne takhle chlastat!¬!

Okomentovat