Cayman Islander | Diary of a Freelance Programmer traveling the world

Cayman Islander's blog - Diary of Freelance Programmer

Amerika hledá své idoly, top modelky i příští internetové milionáře :-)

Volovina jako krávaJe neuvěřitelné, kolik různých soutěží a reality show se nabízí v zemi, kde zítra nikdy neznamenalo včera. Zmiňoval jsem se tady kdysi, jak hloupost je ten největší business současného světa a jak všechno je možné v USA.

Pochopil bych ještě všechny ty soutěže typu American Idol nebo America's Next Top Model, ale je neskutečné, co všechno si lidi dokážou vymyslet a hlavně zrealizovat v zemi neomezených peněz, což USA bez diskuze jsou.

Náhodně jsem takhle narazil na reality show, kde organizátoři hledají příštího internetového milionáře. Docela dobrá taškařice, mrkněte se alespoň na kousek nějaké epizody pro inspiraci :-)


The Next Internet Millionaire

The Next Internet Millionaire

"The worlds first competitive Internet reality TV show is The Next Internet Millionaire. Twelve aspiring entrepreneurs compete for a chance to work with an Internet millionaire. A mixture of The Apprentice and online video, the 12-member cast learns from the world’s leading Internet marketers and are put to the test in a variety of individual and team immunity challenges."


Když jsem viděl to starší úsměvné video "Jak se stát miliónářem", tak mě sice napadlo něco podobného, tj. udělat nějakou soutěž o ceny pro mladé internetové nadšence, kteří hýří bláznivými nápady a "jen" hledají investory. (U nás tedy tak moc ne vzhledem k pasivní české povaze, ale v cizině by to mohlo být úspěšné.)

Ale organizátoři z "The Next Internet Millionaire" takové soutěži tedy nasadili pěknou bulvární korunu. Když se k tomu přidá to množství sponzorů, kteří se na takovou ptákovinu nechají nalákat, tak docela dobrý business je na světě.

Jen jaksi nechápu, že hledají budoucího "milionáře" a odměna všude uváděná je jen $25,000 USD ;-)

0 comments :

Okomentovat