Cayman Islander | Diary of a Freelance Programmer traveling the world

Cayman Islander's blog - Diary of Freelance Programmer

Čínská konfekce zhotovená z našich (českých) PET lahví

Made In ChinaPárkrát jsem zde psal o tom, jak nás zaplavuje čínské zboží od Terryho ponožek až po jahody, včetně několika rad, jak přechytračit Čínu, když vsadíme na znalosti a služby, které jediné mají nějakou trvalejší hodnotu.

Docela mě "pobavila" diskuze na Webu zvedavec.org na téma Zavalí nás PET lahve?

"Číňané berou PET láhve přímo z třídírny do lodních kontejnerů, platí předem a v hotovosti a v Číně z toho dělají nitě, látky a šijou OBLEKY, tkají PONOŽKY a jistě mnohem, mnohem více věcí. Platí nejvíc. Z Číny nám pak posílají tu konfekci zhotovenou z našich (českých) PET lahví."

Jestli ale opravdu chcete přesouvat nějaké krabice z Číny k nám, tak zde je pár adres, kde můžete najít kontakty. Proč není víc takových stránek věnovaných výrobkům a obchodu "Made in Czech Republic"?

Schválně, bude ty stránky Google penalizovat, že si zde "zaplatily" placené odkazy? Jsem fakt zvědav(ec) :-)

Alibaba Manufacturer Directory
- Suppliers, Manufacturers, Exporters & Importers
"Alibaba.com is the world's number one online marketplace for international and domestic China trade - marketplace of export and import, company directory, catalog and trade leads to importer, exporters, manufacturers, wholesalers, and suppliers."

Made in China
- Services for Manufacturers, Suppliers, Exporters and Importers
"Made in China, serve Manufacturers, Suppliers, Exporters and Importers, we can help exporters and importers largely reduce their cost, and expect you to become good business friend with madeinChina.Com!"

Made-in-China.com
- China manufacturer directory, China products, China suppliers, China trade, China factory
"China manufacturer directory and China products catalog, providing trade leads among China factory, manufacturers, suppliers, and global buyers."

China Wholesale
- Buy Wholesale Products from China
"Buy China wholesale products including wholesale electronics, jewlry, shoes, nike shoes, beads, electronics, watches, and other wholesale items from China."


Viz také - Related Links:

- PET scraps Importers
- PET flakes Importers

Jinak se zdá, že ten nápad na Web aplikaci na objednávání jídla u Číňanů ještě nikdo u nás nezrealizoval, což?

0 comments :

Okomentovat