Cayman Islander | Diary of a Freelance Programmer traveling the world

Cayman Islander's blog - Diary of Freelance Programmer

Cena za inovace

Včera jsem obdržel voice mail od jedné šéfky ze Švýcarska, že má interní aplikace byla vybrána jako jeden z kandidátů na cenu za inovace. Asi se jim líbila Web prezentace, co jsem jim předvedl, takže jsem si asi pěkně "naběhnul". Právě jsem s ní dohovořil a někdy příští týden budu mít živou prezentaci na setkání všech (ne)možných zástupců z řad VP, ředitelů a managerů z celého světa.

Mám docela radost, je vidět, že nominace na Innovation Award roku v nadnárodní korporaci má docela zvuk, ale jak na potvoru se setkání neuskuteční ani v Silicon Valley ani v oblíbeném New Yorku ani na Hawaii, ale tento rok vybrali Prahu. To je fakt legrace ;-)

No nic, alespoň budu mít příležitost jim osobně pořádně předvést všechny výhody a excelentní funkce celého projektu, což je vždy lepší, jak nějaká Web konference, kde není pořádně vidět reakce publika. Jen musím najít čas na přípravu profi prezentace a udělat z toho zábavnou show, neboť kvalita řešení se musí doplnit i pořádným marketingem, ať je to k něčemu.

Doufám, že když už mě do toho jeden nadšený šéf z UK navezl, tak cena bude alespoň stát za to :-)


A jakpak je dnes u nás doma?



0 comments :

Okomentovat