Cayman Islander | Diary of a Freelance Programmer traveling the world

Cayman Islander's blog - Diary of Freelance Programmer

Nightwork - Malá uličnice, včelka Mája... kam se hrabe Kája Gottů :-)

Aby tento týden nekončil nějakou čínsky pesimistickou náladou a abych někomu tím předchozím příspěvkem neznechutil čínský čaj nebo čínské jídlo, příp. aby někdo neměl odpor ke svému asijskému notebooku s čínskou nabíječkou a myškou v čínském batohu, či aby si náhodou někdo neodmítal obléci svou čínskou mikinu nebo košili pod čínskou bundu, popř. aby někdo nechtěl chodit bosky a odmítal si obout své čínské ponožky do čínských tenisek,...

Pro pobavení tedy ještě video na páteční večer, které všechny jistě přesvědčí, že na TO máme. Včerejším koncertem v pražském Futuru to chlapci z Nightwork dali patřičně najevo ;-)


- Nightwork - Maja:



Když budou všichni mít takový přístup ke své realizaci, jako např. tihle chalani dobří, kteří dělají hudbu s takovým nadšením a zapálením, tak se nemáme čeho bát. Je teď jedno, zda se někomu líbí jiný styl, jde hlavně o tu imaginaci, nápady, nadsázku, styl a úroveň.

Karla Gotta to sice nepřekoná, ale též pěkná včelka, že ;-)

4 comments :

Anonymní řekl(a)...

Tato píseň je neskutečně skvělá. Je jedno jaký poslocháte styl, jelikož tato píseň chrlý dobrou náladu jako žádná jiná. Z těch lídí doslova stříká pozitivní energie.

Kam se hrabou čiňaňi... Jen doufám, že včelku Máju už taky nevyrábějí v číně.

Zdenek řekl(a)...

Jakub: Včelka mája je japonský seriál, což není od Číny daleko :)

Anonymní řekl(a)...

Přesně, šoumeni jako mladý Soukup, Dyk, Prachař i Maxián se vyznačují právě tou pozitivní energií :-)

Anonymní řekl(a)...

Sou to borci ! Když sem to viděla mále sem si přičůrla textil - hlavně tu původní verzi ;)
S touhle partičkou bych chtěla zažít aspoň jeden mejdan ;D)))) Nemůžu tu písničku dostat z hlavy - přitom je to taková hovadina ;D)

Okomentovat