Cayman Islander | Diary of a Freelance Programmer traveling the world

Cayman Islander's blog - Diary of Freelance Programmer

Jak by se vám líbil budoucí prezident USA ve vaší síti a kontaktech na LinkedIn?

Chcete si přidat budoucího US prezidenta do své sítě na LinkedIn, tj. mezi své kolegy, přátele a obchodní partnery? Vypadalo by to hezky, kdyby někdo projížděl váš profil a v kontaktech našel senátora, či budoucího prezidenta USA, což?

Dostal jsem email z TopLinked, kde upozorňovali, že politici v US si zřejmě potrpí na publicitu na Webu a že na 49. místě v TopLinked People on LinkedIn je Barack Obama, senátor a kandidát na amerického prezidenta.

Barack Obama is #49 on the TopLinked.com Top 50 List!

"Yes, #49 on the TopLinked.com list of the 50 most TopLinked people on all of LinkedIn (out of 25 million+ people) is the real Senator and possible future President of the United States of America, Barack Obama!"

Když jsem se o tom zmiňoval kolegovi, tak panáčkovi hned poslal Invitation přes LinkedIn, že si ho chce také přidat do své sítě mezi kontakty. Docela jsme se u toho bavili, neboť přemýšlel, jak by se mu měl v tom pozvání představit, zda jako bývalý kolega ze školy, obchodní partner, či jako jeho šéf - nakonec dal Group member :-)

Takže, chcete-li si přidat možná budoucího prezidenta USA mezi své kontakty na LinkedIn, zde je direct link na jeho profil:

Barack Obama
US Senator, Presidential Candidate

Barack Obama on LinkedIn

Kdo by si to náhodou nechtěl rozházet ani s jednou stranou, tak si může přidat i Hillary Clinton (Candidate for President), která má také LinkedIn profil.

3 comments :

Anonymní řekl(a)...

Doplnil bych i kandidáty z druhé strany:
Kandidát s nejchudším profilem
http://www.linkedin.com/in/johnmccaindotcom
a kandidát s nejobsáhlejším profilem
http://www.linkedin.com/in/ronpaul

PS: ten druhý má taky "nejrevolučnějsí" kampaň

Anonymní řekl(a)...

Hele, funguje to: Barack Obama je v mé síti kontaktů na LinkedIn

Cayman řekl(a)...

Pěkné, třeba tě pak jako US prezident pozve na večeři, až k nám zavítá na návštěvu :-)

Okomentovat