Cayman Islander | Diary of a Freelance Programmer traveling the world

Cayman Islander's blog - Diary of Freelance Programmer

Business of Software 2008 aneb kdo poletí v září do Bostonu?

New YorkDovolím si upozornit na jednu významnou konferenci, která se koná začátkem září, kdy právě začalo přijímání registrací.

Nezmiňoval bych se o tom, kdyby za touto akcí nestál Joel Spolsky, software guru z New Yorku.

"We want to run a conference that inspires and teaches people about the business of software."

Business of Software 2008, a Joel on Software Conference
September 3-4, 2008 (Boston, MA)

Konference se koná sice až v září, takže je ještě relativně dostatek času k registraci, ale vzhledem ke kvalitě přednášejících bych se moc nedivil, že bude brzy plno. Můžete mrknout na nějaká videa z loňského ročníku, jaký byl loňský program a pozvaní hosté, či přednášející (např. Guy Kawasaki, Joel Spolsky, Eric Sink, Rick Chapman and Hugh MacLeod).

Já vím, každý nemůže hned letět do USA i když cena ($1,395), která odpovídá běžným sazbám takových událostí, by mohla být díky kurzu dolaru zajímavější. Kdyby tedy nějaký IT profesionál plánoval cestu do USA, tak tuhle konferenci v Bostonu bych doporučoval. Však kdo tam byl vloni z ČR, tak může jistě povídat :-)

Podrobnější informace jsou dostupné na oficiálních stránkách akce Business of Software 2008 a na svém blogu se o ní zmiňuje i druhý z hlavních organizátorů konference Neil Davidson, CEO of Red Gate Software.

A ochutnávka z loňska - Eric Sink on Marketing for Geeks:



A kdo by se nechtěl nebo nemohl setkat v září v Bostonu, tak si alespoň, po zadání emailu, může stáhnout úchvatnou free eBook - "The Phrenetic Phoughts of Phil Factor - Confessions of an IT manager", u které jsem se výborně bavil, když jsem prolistoval pár kapitol (má +100 stran, takže bude trvat než ji ve volných chvílích přelouskám).

0 comments :

Okomentovat