Cayman Islander | Diary of a Freelance Programmer traveling the world

Cayman Islander's blog - Diary of Freelance Programmer

Kde nakupovat oblíbené anglické knihy a jak "rozšířit lidem možnosti"?

Vedle všech těch MFA Sites a tzv. "zaparkových" stránek plných reklam jsou na Webu i stránky, které určitě stojí za pozornost. Jsem rád, když na nějaké takové narazím, ať už náhodně, či na něčí upozornění. A jak jsem kdysi pěl ódy na stránky Studujeme v USA, tak tentokrát bych chtěl pochválit autory stránek Gonna.cz - Anglické knihy.

Na stránkách Gonna.cz najdete výběr oblíbených anglických knih a komiksů nabízených k prodeji, vše roztříděné do několika kategorií např. Beletrie, Dobrodružné, Fantasy, Sci-fi, Komiksy, Podnikání a byznys, či Pohádky pro děti nebo Tech & Science...

"Prodejem knížek se neživíme, chceme, aby lidi četli a získali dobré znalosti, které jim české školství nedá."



Nejedná se jen o nějaký další knižní e-shop, ale o stránky zaměřené na populární anglické tituly v originále, které slouží hlavně pro zlepšení jazykových znalostí čtenářů, k čemuž jsou nejvhodnější knihy v kategoriích Zjednodušené knihy a Lehce čitelné knihy, včetně vloženého Slovníčku pro snadný překlad neznámých anglických výrazů.

Nevím proč, ale stránky na mě působí docela sympaticky a plně věřím autorům e-shopu v jejich profilu, že jejich cílem je "rozšířit lidem možnosti".

"V současné době podle nás platí: kde budeš ode dneška za pět let, závisí na kvalitě informací, které získáváš. Proto nabízíme oblíbené a kvalitní knihy a zároveň se snažíme, aby byly dostupné pro každého. Oblíbené knihy vybíráme na základě doporučení a hodnocení čtenářů na internetu a v časopisech. Výborným zdrojem hodnocení knih a inspirace jak vést obchod je pro nás Amazon.com."



Líbí se mi, že na daných stránkách se nachází jen vybraná nabídka knih (přes 100 oblíbených titulů), neboť je vždy smysluplnější upřednostňovat kvalitu před kvantitou. A mezi námi, jste někdo schopen se prohrabat plnou nabídkou Amazonu nebo všemi knihami na Vltavě?

Myslím, že stojí za to podpořit tento sympatický projekt a mrknout se, jak provozovatelé kvalitně zpracovali knižní nabídky. Navíc, kdo hledá ještě nějaké vhodné dary - dárky - dárečky na vánoce, tak mrkněte na současnou nabídku anglických knih, myslím, že budete mile překvapeni, jak vybranými tituly, tak i cenami se slevou.

4 comments :

pepperos řekl(a)...

tohle knihkupectvi mi pripada zajimave. objevil jsem ho nedavno a libi se mi tam prijemne prostredi. Akorad bych rozsiril cast zjednodusenych titulu.

Anonymní řekl(a)...

no na anglicek knihy je nejlepsi bookfinder.com
do moji knihovny tudy prisel treba anglicky psany titul o stavbe domu z hliny puvodne lezici na polici jihonemeckeho antikvariatu za zlomek amazon ceny

Anonymní řekl(a)...

Dobrý den,

rád bych Vám doporučil internetový obchod http://www.knihyzanglie.cz , který prodává velmi levné anglické knihy v originále. Velký výběr, rychlá expedice a doprava za pouhých 39 Kč je samozřejmostí. Vaše cesta k dokonalé angličtině začíná právě tady.

http://www.knihyzanglie.cz

Unknown řekl(a)...

Dobr den,

ja nakupuji pravidelně zde: http://www.reading.cz a jsem spokojen osobni odběr samozřejmostí.

Okomentovat