Cayman Islander | Diary of a Freelance Programmer traveling the world

Cayman Islander's blog - Diary of Freelance Programmer

Pár postav českého Internetu - Ross Hedvíček, Radek Hulán, Michal Malý

Na Internetu se pohybuji většinou na zahraničních stránkách, čtu zahraniční blogy a odborné skupiny, takže v posledních letech jsem neměl moc času monitorovat českou bloggerskou scénu a sledovat aktuální folklór českého internetu. Často mi tak uniká, co se děje v české kotlině, o čem se píše, jaké zajímavé věci se někde probírají.

Napadá mě, že kdo pracuje bez ohledu na čas, tak nemůže stíhat číst všechny možné weby, blogy a diskuze, ale musí si cíleně vybírat a soustředit se jen na svou profesní oblast.

Náhodou jsem narazil na pár fenoménů z dřívějších dob, o kterých asi mnozí zkušenější víte, popř. neznalé by mohlo zaujmout, či pobavit.

Pro jistotu (zkušenosti) uvádím na vysvětlenou:

1. "fenomén", "všechno" a "někdo" nejsou nadávky;
2. níže uvedené linky a osoby jsou čistě náhodně vybrané z vyhledávače Google, volně přístupné na Web stránkách, ke kterým nemám žádný vztah (např. Wikipedia, Lupa);
3. potrefená husa nejvíc kdáká.


Netušil jsem, co "všechno" je možné na českém webu ;-)


To jsou mi věci... až jsem rád, že mě takové fenomény míjejí a já se o nich dozvídám až zprostředkovaně, po náležitých zkušenostech ostatních, kterým stojí za to o nich i vytvořit záznam na Wiki.


0 comments :

Okomentovat