Cayman Islander | Diary of a Freelance Programmer traveling the world

Cayman Islander's blog - Diary of Freelance Programmer

Výchova voličů v Čechách aneb konec ODS (nejen) v Praze?

Go Out of Brain!Blíží se oslavy pádu totality a proto mi to nedá, abych se nezhrozil, co to zase ODS v Praze provádí. Je to 20 let po revoluci a zdá se mi, že demokracie dostává od mafiánů a hajzlíků všeho druhu stále častěji na prdel. Starosta Prahy 5, Milan Jančík, byl zvolen velkou většinou za místopředsedu ODS pro celou Prahu.

To chce ODS prohrát volby i ve své dosavadní baště? Dělá pro to tedy maximum ;-)

Viz - Bém uhájil post šéfa pražské ODS...

Z komentářů u toho článku, který to asi nejlépe vystihuje:

"...pražská ODS získala dojem, že může udělat naprosto cokoliv a stejně vyhraje volby. Ale volba tohoto praso-mafiána místopředsedou ještě výrazně předčila moje očekávání v míře drzosti pražských odesáků. Jančík, kterého sami voliči ODS odsunuli z prvního místa kandidátky na desáté (protože úplně vyškrtnout volební zákon neumožňuje), je zvolen místopředsedou. Takhle vypadá výsměch vedení ODS vlastním voličům. V Praze budou v dalších volbách volit ODS opravdu už jen pitomci a mafiáni, normální člověk si najde jinou stranu."

Stranou ponechávám to, že +5000 lidí podepsalo petici za odvolání JUDr.[Pilsner] Jančíka z místa starosty Prahy 5, což ovšem naklonění (zavázaní) zastupitelé neschválili. Rozum mi ale zůstává stát, že Jančík dostal i ve volbách do vedení ODS nejvíc hlasů ze všech politiků, kteří se o místo ve vedení ODS dnes ucházeli - rovnou stovku!

To si ODS opravdu dělá prdel ze všech rozumně uvažujících občanů a jejich (dnes již bývalých) voličů?

Pro neznalé - Jančík a jeho parta...


Horší už to nebude u nás v Kocourkově...

Ale bude, kdo odchází od koryta, tak kolem sebe dělá mnohem větší bordel, než když se k tomu korytu sápal. Jsem rád, že hodně lidí již procitlo a že nikdo z mých známých, kolegů i kamarádů, ODS nebude volit. Psal jsem kdysi, jakou stranu budu asi volit a jsem rád, že jsem po letech ODS zavrhnul.

ODS zklamala nerealizovaným programem a kompromisy s ostatními stranami, které šly úplně proti pravicovému programu. Neodpustím ODS ani všechny ty zbytečné kauzy a lobbistické úkroky. ODS je jako politická strana naprosto odepsaná, od vedení až po všechny její fanatické příznivce. Kdo to nevidí, tak toho opravdu lituji!

Myslím, že komentářů opět není třeba. Je to můj osobní názor a kdo chce, tak může reagovat svým názorem na svém osobním blogu, Twitteru, či Facebooku. Děkuji za pochopení a za pozornost. Konec vysílání, přepínám na anglické stránky :-)

Okomentovat