Cayman Islander | Diary of a Freelance Programmer traveling the world

Cayman Islander's blog - Diary of Freelance Programmer

Dubnový Den D, kdy muži jsou IN a ženy OUT

My IdeasNechci teď psát o žádných významných událostech v ČR, které někoho okouzlují a snad i přivádějí do extáze. Nezajímá mě ani nějaký zpackaný projektík, kterému se "musí" věnovat samotný šéfredaktor na Lupa.cz a vyřizovat si s někým osobní účty, kdy se k němu přidávají další anonymní komentující.

Nezajímá mě ani někdo, koho vyhodili ze Seznamu a dali mu 10 milionů odchodného, což považuji spíše jako ukázku totální "mimózy" majitele Seznamu. Sorry, ale co na to říci, když se tím jeden ještě veřejně chlubí?!

Je mi už také jedno, co se odehrává v české politice, kde si politici léčí svá ega, honí trika na Hradě a pro své "nezištné" choutky dokážou i pošpinit celou Českou republiku ve světě.

Dokonale jsem se ale pobavil na Bloc.cz, kde to autor docela vtipně pojmenovává:

"Jiříku, vyber si, chceš ČEZ? Dám ti ČEZ!" "Nechci ČEZ!" "A co tak Letiště Praha, brm brm letadýlka, můžeš si zalítat, co? Chceš Letiště? Dám ti letiště, nebo ČSA, ještě lepší letadýlka!" "Nechci letadýlka!" "Ale já už nic jiného nemám, co bych ti mohl dát. Nechceš třeba pět korun?"

Jsem jen rád, že firmy registrované v cizině nejsou takovým hraním na malém českém písečku moc poznamenané, cizí státní občanství také umožňuje mnohým být v klidu a neřešit, že příští volby v ČR třeba vyhrají ti, co chtějí změnit budoucnost na billboardech ;-)


"Možná se ti zdá, slova jsou zmatený..."

Ano, slova jsou obvykle "zmatená" a pro někoho nepochopitelná, proto se snad hodí jedna typická video paralela na českou společnost, kde mnozí Sparťané nechápou a možná ani netuší, co je to morálka, když je jejich socialismem postižení rodičové "náležitě" vychovali.

- Meet the Spartans:



6 comments :

Anonymní řekl(a)...

smutná pravda .) ale tak co se dá dělat...

Anonymní řekl(a)...

Řekl bych, že jsi zbytečně přísný... Doménoví podnikatelé jsou taky jen lidé, akorát dělají to, na co ostatní nemají žaludek. Ale proto bychom je neměli odsuzovat ani se na ně dívat skrz prsty, že dělají špinavou práci. Ukažme, že jsme vyspělá liberální společnost, která dokáže přijmout každého člověka - ať už se živí jako ras, režisér fekalporna, okradač mrtvol nebo doménový spekulant...

Cayman řekl(a)...

Arthure, máš pravdu, všichni jsme jen lidi. Vyhodil jsem tu pasáž o doménových spekulantech a nechám je na pokoji, bo k čemu mi to je ;-)

Anonymní řekl(a)...

Eh... Jen doufám, že z mého příspěvku je dostatečně jasné, co si o "doménových obchodnících" myslím. :)

Cayman řekl(a)...

Vyjádřil jsi to jasně a výstižně, ale víš, co se obvykle říká - "nedráždi ho..o, ať nesmrdí" ;-)

Anonymní řekl(a)...

K tem rudochum, "co chtějí změnit budoucnost" si precti tohle, jestli neznas, pekne napsane :D
http://siksta.blog.idnes.cz/c/66983/Rudym-vlakem-na-vecne-casy-ale-do-pr.html

Okomentovat