Cayman Islander | Diary of a Freelance Programmer traveling the world

Cayman Islander's blog - Diary of Freelance Programmer

Chcete studovat v USA?

My IdeasJedu za rodinou k moři a nudné čekání na letišti si vždy zpestřuji nějakými dobrými stránkami. Tak jsem takhle "po letech" opět zabrousil i na Web stránky "Studium a život v USA", o kterých jsem se zmiňoval již kdysi dávno v příspěvku - Sympatické nápady je nutno podpořit:

"...chce-li někdo (dobře) podnikat a dosáhnout úspěchu, tak by neměl začínat podnikání jen kvůli penězům a vidině zisku. Když se totiž něco začne dělat bez nadšení a bez srdce, tak hrozí, že vidina případného zisku může "zaslepit" a dřív nebo později na tom celé takové podnikání dojede."

Web stránky "Studium a život v USA" vznikly jako osobní blog, ale po více jak roce se vypracovaly na docela slušný portál se zajímavými informacemi ze života studentů v USA se základními praktickými zkušenostmi, jak začít studovat v USA. Web obsahuje nyní také aktivní diskuzní Fórum s mnoha zajímavými tématy, počet autorů se také pěkně rozrostl.

Navíc, mé děti chtějí v USA studovat, tak takový projekt považuji za více než potřebný ;-)

Jen pro srovnání, jak stránky vypadaly před rokem:

Studium v USA
No a jak vypadají dnes, po všech těch vylepšeních:

Studium a životv USA
(Na nových stránkách sice chybí ten horní obrázkový banner, ale obsah a celkové provedení je mnohem kvalitnější.)

Znovu tedy musím pochválit pěkné zpracování a zlepšení, ocenit úsilí věnované danému portálu, který snad již žije svým vlastním životem a bude se jen dále rozrůstat. Škoda, že na stránkách nevidím nějaké významné sponzory, u kterých bych předpokládal trochu větší zájem o cílovou skupinu stránek, a kteří by mohli významně podpořit provoz!?

Každopádně, komu by se dané stránky líbily, tak může pomoci s propagací, jak popsáno v příspěvku - Jak pomoci projektu Studium a život v USA.

0 comments :

Okomentovat