Cayman Islander | Diary of a Freelance Programmer traveling the world

Cayman Islander's blog - Diary of Freelance Programmer

Nejlepší "game designer" na světě dnes v TV testuje poslední "virtual reality game"

My external headNevím, čím to je, ale ověřil jsem si, že každý známý, kdo má něco společného s tvůrčí činností nebo s inovacemi, tak má rád buď sci-fi, fantasy nebo minimálně nečekaná dobrodružství a zážitky ve všech možných podobách.

Je to asi taková skrytá podpora tvůrčího myšlení a fantazie? Neskrývá se právě v nápadech tvůrčích autorů v literatuře, filmu, či v umění, plno nápadů, chytrých myšlenek a náznaků, které dokážou ocenit především tvůrčí osobnosti s fantazií?

Téma, jak podporovat nápady, invenci a imaginaci, je na delší zamyšlení, tento příspěvek píšu jen proto, že jsem zahlédl, že dnes večer dávají v TV jeden z mých oblíbených filmů, který vás vtáhne do děje, do virtuální reality počítačové hry, kdy nevíte, co je hra a co skutečnost.

Film eXistenZ, co natočil režisér David Cronenberg, je jeden z těch úžasných filmů, co právě podporují imaginaci a fantazii, a Jennifer Jason Leigh, jako Allegra Geller, "the greatest game designer in the world", rozehraje s Jude Law neskutečný příběh:

- eXistenZ trailer:



"By far the most bizarre and inventive films from David Cronenberg, and a film that is sure to become a cult classic. The story cannot easily be summarized in a small review without spoiling the movie completely, so you'll have to see it for yourself."

Dnes tedy na ČT1 - 23:05 - eXistenZ - Film, co nemá chybu!

Viz také - Kde hledat nápady a nechat se inspirovat?

2 comments :

Ondra řekl(a)...

škoda, že jsem se na článek dostal přes rss až dneska určitě bych se podíval, Existenz už jsem jednou viděl od půlky a moc mě nebavil. Bylo by super si ho užít od začátku

Anonymní řekl(a)...

Podle názvu jsem ten film nepoznal, jak jsem viděl trailer, tak jsem si vzpomněl, že jsem ho už kdysi viděl a je skvělý. :-) Teď jsem ho teda propásnul, škoda. :-(

Okomentovat