Cayman Islander | Diary of a Freelance Programmer traveling the world

Cayman Islander's blog - Diary of Freelance Programmer

LinkedIn využívá kromě Google i Hollywood a plno dalších specialistů ze všech oborů

Nevím, zda máte v oblibě PodCast služby, tj. hlasové nahrávky, či online vysílání. Musím říci, že několik takových informačních služeb často využívám už i z toho důvodu, že si zajímavé příspěvky můžu nahrát do MP3 přehrávače a poslouchat na cestách.

Je to docela dobrá úspora času, když se mi nechce nic číst, je to také dobrá cesta na zlepšení angličtiny pro všechny, pro které není AJ rodným jazykem.

Následující příspěvek mě zaujal z toho důvodů, že se týká LinkedIn služby, o které jsem tady už několikrát psal. Zmiňoval jsem také, že LinkedIn je stále častěji využívána profesionály ze všech oborů, kdy zde aktivně působí i recruiters nabízející volná místa v Google, je ale využívaná i mnoha dalšími velkými firmami (např. Dell, IBM, SUN), či začínajícími start-up firmami, popř. se tam dá najít i zřejmě budoucí americký prezident.

Také díky množství odborných diskuzních skupin se z LinkedIn stává docela přínosná služba pro všechny aktivní uživatele.

(Je jasné, že kdo si tam jen vytvoří základní profil s pár informacemi a tím jeho aktivita končí, tak nemůže od LinkedIn očekávat nějaký větší přínos.)

Zde je tedy krátké interview s jedním nezávislým TV producentem z Hollywoodu, California, který zmiňuje své úspěšné zkušenosti s LinkedIn portálem.


LinkedIn Goes to Hollywood:

"Dylan shares his experiences of how he’s been successfully using LinkedIn to establish new professional relationships and celebrity connections to help him in his business of developing Reality TV projects."

- TPN: The Connections Show - Episode #035 [19:18m]
LinkedIn Goes to Hollywood

Zajímavé, jak se některé služby opravdu pěkně etablují na trhu mezi běžnými uživateli i mezi profesionály ve všech možných oborech. Nelíbí se mi sice současné Web 2.0 rozhraní na LinkedIn, ale musím říci, že je to zatím jedna z nejlepších Social Networks, kterou často využívám a všem doporučuji.

1 comments :

Anonymní řekl(a)...

Hi Cayman, I've just got another interesting podcast related to Linkedin.

I just thought you might be interested to listen to the latest episode of 'The Connections Show', featuring Gary Unger from Atlanta - a first-time author who joined LinkedIn about a month ago on the suggestion of his publisher, as a means of promoting his book: "How to be a Creative Genius (in five minutes or less)"

http://connections.thepodcastnetwork.com/2008/07/28/connections-036-exploding-book-sales-via-linkedin/

Cheers,
JT

Okomentovat