Cayman Islander | Diary of a Freelance Programmer traveling the world

Cayman Islander's blog - Diary of Freelance Programmer

Konvertor všech konvertorů aneb jak převést text do morseovky?

Jak jsem v minulém příspěvku bědoval nad krkolomným postupem při převodu videa z YouTube do .AMV formátu pro MP4 přehrávač, tak to bylo opravdu jen tím, že neumím pořádně hledat.

Vůbec, napadá mě a platí to obecně, že obsluha počítače, všech programů a všeho s tím související je založeno jen na neustálém hledání. Hledání v menu, kde se dá něco nastavit, hledání na disku, kde že je ten soubor, program, či nastavení v Control panelu, hledání v dokumentaci, či v Helpu, hledání na Webu...


Takže po krátkém hledání jsem našel "konvertor všech konvertorů":

Media Convert
"Free Online Converter - Convert and split Sounds, Text and Video files, Ringtones, Images, Docs - MP3 WMV 3GP AMR FLV SWF AMV MOV WMA AVI MPG MP4 DivX MPEG4 iPOD PSP OGG WMA AAC MP4 MPC MMF QCP KAR MIDI REALAUDIO FLAC JPG PSD DOC PDF RTF TXT ODG ODP ODS ODT SXW WK1 MDB XLS VOB"

Free Online Converter (Media Convert)

Tahle Web služba umí konvertorvat snad úplně všechno - Documents, Texts, Movies, Images, Sounds, Music, včetně monofonních i polyfonních melodií pro mobilní telefony, včetně takových taškařic jako konverze textu do Morseovy abecedy pomocí "text to morse converter".

Umí také po zadání URL např. udělat "screenshot" ve formě obrázku nějaké Web stránky, na což slouží plno dalších programů a utilit, uvádím to jen jako příklad, že mě opravdu nenapadá, co jim tam ještě chybí. A odpouštím jim i to množství reklamy všude kolem, neboť z něčeho ta služba musí být financována.

Vážně dokonalé! Nechápu, že to nabízejí zdarma, neboť kdyby nabízeli možnost si takovou aplikaci stáhnout lokálně, příp. kdyby doplnili nějaké otevřené SDK ve formě knihoven .LIB/DLL pro použití v jiných programech, tak bych jim byl schopen zaplatit i 100-500 USD.

Možnosti využití takového konvertoru jsou totiž neomezené, tedy "omezené" jen naší fantazií, a napadá mě několik uživatelských aplikací, které by z toho mohli profitovat.

1 comments :

Anonymní řekl(a)...

avidemux je zadarmo a umí uplně vše

Okomentovat