Cayman Islander | Diary of a Freelance Programmer traveling the world

Cayman Islander's blog - Diary of Freelance Programmer

Ann běží o život a vykopla štafetový míč :-)

Follow the music dreamsNáhodně jsem objevil Ann Zero blog s pěknými příběhy ze života. Je to pokračování starších zápisků, kdy mě zaujala originální řetězovka se štafetovým kolíkem pro Roje, který zatím ne a ne zatančit před kamerou. Skandál :-)

Viz také některé další stránky v sekci Interesting Stories of Life vpravo, kdy si myslím, že mnoho profesionálů je stále zahleděno nějak příliš do sebe a nedokážou vnímat svět jinýma očima v celé jeho bohatosti. Možná by se někdo divil, ale když mám otevřené oči a dokážu vnímat druhé lidi, tak se mi otvírá trochu jiný pohled na svět, dostává se mi více inspirace, přicházejí nápady, kdy opravdu stačí jen vnímat a uchopit neuchopitelné.

Ann běží o život (Ann Zero)
"Velmi pozitivně laděný intimní záznam vývojové krize lidské bytosti ženského rodu."

Zde ukázka úvodního míče Dancing Ann:



A chcete-li se podívat na svět trochu z jiného pohledu, tak doporučuji kromě jiného i příspěvek, co se děje v koupelně a jaký to má vliv na emancipaci ženy. Mládeži a narušeným osobám nepřístupno!

8 comments :

Anonymní řekl(a)...

Kajmane, dik za tip, skutecne velmi zajimavy blog.. akorat se to neda cist. Nevim jestli za to muze engine bloguje.cz nebo dizajn, ale to staticky umistene pozadi s textem se pri skrolnuti prolne s obsahem a neprectes nic, kurnik :] Musel jsem odfiltrovat obrazek na pozadi, abych se vubec nekam dostal.

Anonymní řekl(a)...

ann: MSIE 7, 6, FF2, Opera 9.2, to ale nema s browserem co delat, to je ten napevno pozicovany obrazek. Ostrovanka je to same, akorat ta nema nahore jeste ten text (jenom nazev), ale vadi to podobne. Rozliseni 1280x800, cili typicky notebook. Tady je scrshot.
http://img502.imageshack.us/img502/690/annzeroag2.png

Anonymní řekl(a)...

proste vyhod to
background-attachment: fixed;

:) a diky za skvele cteni

Anonymní řekl(a)...

díky.Dívala jsem se na to tvýma rozměrama monitoru a vypadá to fakt jinak. Máš málo místa, kde se to dá číst. Ostrovanka je ale v pohodě. Text se prostě roluje myší tak nebo tak.
Ten svůj se stejně chystám upravit. Jsem permanentní předělávač designu. Ternhle je snad už desátej.
Na background-attachment: fixed; je to postavený. Jinak bych to musela předělávat úplně.

Anonymní řekl(a)...

to bylo ode mě. ann

Cayman řekl(a)...

2Ann: Mně to pozadí nevadí, neboť ten kousek místa vpravo v rohu na čitelná text umožňuje číst text a to pozadí vypadá docela fajnově - barvy a tak, docela ucházející :-)

Jen na okraj, o "dýzajn déžo, néé" jde až v poslední řadě, neboť prioritní je obsah. A když obsah je dokonalý nebo alespoň nadprůměrný, tak mi nevadí ani pozadí ani barvičky ani font ani nic jiného.

Anonymní řekl(a)...

já vm, že design má podporovat především funkcí. Jenomže blog je jeden z mála prostorů, kde se můžu s radostí na všechny zásady a zvyklosti vykašlat. (nejsem za něj placená) :-)

Cayman řekl(a)...

Jinak jsem opravdu zvědav, kdo pošle další video. Chlapů - tanečníků moc neznám a moc bych se divil, kdyby se nějaký chalan dobrý odvážil své křepčení hodit na youtube. Na holky se alespoň pěkně dívá :-)

Okomentovat