Cayman Islander | Diary of a Freelance Programmer traveling the world

Cayman Islander's blog - Diary of Freelance Programmer

Kdo je proti US radaru a ruské rakety SS20 mu za socialismu nevadili

V sobotu jsem byl s kámošem na pracovním obědě ve Štěpánské, což je ulice vedle Václavského náměstí, a jak nám sdělil výčepní, tak ve 3 odpoledne se prý chystá manifestace proti radarové základně USA v ČR. Měl jsem s sebou foťák, tak jsem si řekl, že by bylo docela zajímavé zmonitorovat návštěvníky, kteří se tam sejdou ;-)

Přesně jsem odhadl, že tam bude partička důchodců a fanatici z klubu mladých komunistů. Tož jsme po obědě vyrazili na politický průzkum a docela jsme se "pobavili".

Kdo je proti radaru USAKdo se tam sešel? Za prvé byla to jen malá skupinka (viz obrázek), takže žádný "hlas lidu", jak se někde v (Rudém) Právu snažili všem prezentovat.

Samozřejmě, všichni bývalí komunisti nebo jejich přisluhovači za socialismu. Kdo byl z nich estébák nevím, ale z fotek níže vyplývá, že to byla banda důchodců, kteří nejsou schopni zapomenout na socialismus a jeho "vymoženosti", tj. např. banány na podzim a WC papír na jaře.

Potom se tam sešli zřejmě jejich pěkně vychované děti, sdružené ve spolku "Komunistický svaz mládeže", kteří ani netuší, co to byl socialismus, neboť jim v roce 89 bylo asi tak 5 let. Dále tam bylo pár anarchistů, kteří protestují ze zásady proti všemu, a kdyby se třeba protestovalo proti McDonald, tak by asi opět rozbíjeli výlohy, jen aby ukázali svou nezávislost na kreditních kartách svých tatínků, které je živí.

Viděl jsem i pár příznivců Strany zelených, kteří již neví, proti čemu by protestovali a místo toho, aby se starali o životní prostředí, omezení aut a podporu jízdy na kolech, tak protestují proti blbému radaru.

Kdo je proti radaru USAByla to opravdu "legrace" a jen mě trochu mrazilo, kolik pozornosti té sebrance věnovali všechny TV štáby ze světa.

Kolik se kolem toho potulovalo policajtů a kolik dementů mělo tu drzost, že se odvažovalo vystoupit veřejně se svými zaslepenými názory. Kdyby to byla alespoň nějaká opravdu masová akce, ale těch pár pomýlených si snad ani takovou pozornost nezasloužilo.

Schválně, poznává někdo mezi účastníky na fotkách nějakého estébáka nebo domovního důvěrníka STB?

Kdo je proti radaru USA

Kdo je proti radaru USA

Kdo je proti radaru USA

Ach bože! Jestli je v Čechách tolik hlupáků, co věří nějaké pomýlené poslankyni za KSČ(M), která tam plameně vykřikovavala, podobně jako kdysi Švorcová na sjezdu proti Chartě 77, jestli je u nás více takových hlupáků, kteří již zapomněli, jestli je u nás tolik dementních komunistů, kteří svou výchovou nahnali své děti do Komunistického svazu mládeže, tak opravdu pánbůh s námi.

Poslední foto jsou ti "anarchisti", kteří měli asi 5 let, když tady byli rusáci se svými raketami SS20 a oni neměli ani tušení, o co jde. Jejich rodiče navíc pokorně přisluhovali komunistickému režimu, drželi hubu a volili komunisty ve všech volbách, kterých se zůčastnili.

To je tedy generace! Místo toho, aby vysvětlili rodičům jejich pomýlení, že dopustili komunistický režim, tak teď tady budou protestovat proti USA. Je mi jich asi jen líto...

Příznivci amerického radaru

2 comments :

Anonymní řekl(a)...

SS20 TU NIKDY NEBYLY

Anonymní řekl(a)...

Jj, to rikali komunisti casto ;D

Okomentovat