Cayman Islander | Diary of a Freelance Programmer traveling the world

Cayman Islander's blog - Diary of Freelance Programmer

Kdo je proti US radaru - Foto

Zde ještě nějaké další fotky z toho "slavného" shromáždění proti radaru USA v ČR, kde se sešlo pár pomýlených, kteří většinou ani neví, proti čemu protestují, neboť jejich důchody se stejně nezvednou.

Kdyby alespoň podobně protestovali proti ruské okupaci, proti ruským raketám SS20 v Čechách za socialismu! Ale to ne, to všichni mlčeli a pokorně volili komunisty a chodili na 1. máje do průvodu vyvolávat slávu Husákovi a KSČ ;-)

Mladá komunistka
Co mě naprosto zaráží, tak fanatismus poslankyně za KSČ(M), která ještě nikdy nebyla schopna odpovědět nikde v diskuzích, proč je poslankyní za tuhle organizaci, která ani netuší, co to byl proces s Miladou Horákovou, popř. kdo to byl Kléma Gottwald, a která je tak naivní, že ještě štve lidi proti vládě, jak na té sobotní demonstraci.

Kdo je proti radaru USA

Kdo je proti radaru USA

Kdo je proti radaru USA

Přitom by stačilo jediné, co by umlčelo všechny protestující proti radaru. Stačilo by, kdyby NATO jen někde oficiálně vyhlásilo, že americký radar v ČR a rakety v Polsku jsou součástí obranného systému NATO.

Hned by byl klid nebo alespoň by se sebral jeden z argumentů protestujících. Mě by fakt zajímalo, čím by potom chtěli argumentovat.

Místo toho, aby byli lidi rádi, hlavně v těch chudých vesnicích v Brdech, že jim tam přijede pár amíků a budou utrácet dolary v jejich obchodech a hospodách!

Ale škoda mluvit, hloupost je věčná a nemá cenu s ní bojovat. Je to podobné, jako když někdo protestuje proti rovné dani, proti placenému školství, proti platbám u lékaře.

Kdo má v hlavě seno, ten neslyší žádné argumenty, stačí mu číst hlouposti v Blesku, Aha, Šípu, či jiných bulvárních plátcích, neboť si myslí, že čtením získá maturitu jako Krampol v té tupé reklamě ;-)

0 comments :

Okomentovat