Cayman Islander | Diary of a Freelance Programmer traveling the world

Cayman Islander's blog - Diary of Freelance Programmer

Kocourkov v Česku aneb komunisti všude - 1.díl

Moc často nečtu český tisk, neboť si chci zachovat alespoň špetku naivity a stále doufám, že jsou snad Češi rozumní a dokážou se vyrovnat s následky 40 let vlády demagogické komunistické partičky. Když však - asi tak jednou měsíčně - mrknu na český tisk, tak mám opravdu dost a říkám si "never more", to mi za to nestojí. Ale asi je to taková malá forma sebetrýznění, když si čtu třeba Lidové noviny nebo MF Dnes.

Stále si totiž naivně myslím, že snad někdy konečně otevřou oči všichni ti zaslepení, co pořád volí komouše, neboť ve svém malém mozečku nejsou schopni postarat se sami o sebe a neustále vzpomínají na "sladký život" nicnedělání a pohodičku, kterou měli za socialismu. Čekají, že zde snad stále bude jejich všemocná strana a pseudo-socialistický stát, který se o ně postará. Tohle jsou obvykle všichni ti fanatičtí důchodci, přesvědčení dělníci z lidu, popř. bývalí straničtí funkcionáři, odboráři a úderníci, kteří tak horlivě mávají svými hůlkami na Letné na 1. máje a slzí při recitaci Švorcové na tribuně.

Těch je mi trochu líto, ale hloupost nic neomlouvá.

Můžu jim pouze vzkázat:

"Soudruzi, žádný sociálně spravedlivý režim neexistuje, socialismus je utopie a kdo něco umí, tak bude mít vždycky víc, jak ostatní. A jediná spravedlivá společnost je uspořádání založené NE na RVHP a komunistických plánech, NE na závisti a společném vlastnictví, NE na ostnatých drátech, NE na vymývání mozků, NE na práskačích a udavačích, NE na závisti, lágrech, bachařích, obchodech pro vyvolené (Tuzex) ani NE na nemocnicích pro funkcionáře (SANOPZ).

JEDINÁ SPRAVEDLIVÁ SPOLEČNOST je založena POUZE na volné soutěži. Na tom, že kdo něco umí, kdo víc pracuje, kdo se víc snaží, TAK TEN TAKÉ MÁ A MUSÍ MÍT VÍCE."

(Může si pak kupovat letadla, jachty, vily, továrny, Lucerny, financovat film, přispívat na sirotky, vydávat noviny, mít služku, šoféra, tajemníka,... přispívat na charitu, na vzdělávání ostatních, i třeba myslet na životní prostředí).

Tohle je dle mého jediné možné, rozumné a spravedlivé uspořádání společnosti, které podporuje snahu každého jednotlivce něco dokázat, něco umět a být oceněn. Umožňuje rozvoj jedince, následně jeho rodiny, přátel, komunity a státu, ve kterém žije.

Takže jinými slovy - rovná daň, volný trh s byty, placení školného, spoření si na důchod, individuální pojištění dle potřeb každého jedince - zdravotní, sociální, proti krachu, životní pojištění,... = odpovědnost každého za své činy a svůj život.

Kdyby měl nějaký komunista připomínky, že ne všichni jsou schopni se o sebe postarat, že je potřeba mít sociální společnost "spravedlivou" i pro ty chudé, nemocné, socialně slabé,... tak jen maličká poznámka: Přispěl někdy nějaký komunista na charitu? Sponzoroval snad nějaký socan nebo komouš něco?

"UVĚDOMTE si soudruzi, že jedině ten, kdo dobře vydělává, komu se daří, tak ten má prostředky na to, aby někomu něco daroval, podpořil nějakou kulturní nebo sociální činnost. (Nesmí mít ovšem zkažený mozek tím vaším vymýváním mozků za socialismu ve stylu, že kdo nekrade, tak okráda vlastní rodinu!) "


Pak je v Čechách ještě druhá - a asi ne menší - partička dutých hlaviček, která sice na minulý režim a na komunisty nadává, ale stále je volí, jako že "na truc", aby to jako natřeli "těm zloduchům v ODS", kteří dle jejich mínění všechno po revoluci rozkradli. Popř. volí socany z ČSSD s narcistou Paroubkem, neboť slepě a tupě věří jejich slibům, že nebudou muset pracovat, učit se, snažit se zlepšit svůj život, neboť všichni se budeme mít stejně dobře.

Téhle partičce bych vzkázal asi jen jediné:

"Uvědomte si, soudruzi, že to nebyla žádná imaginární strana, kdo něco rozkradl a vytuneloval, ale vždy to byl nějaký konkrétní člověk, a z 99% buď bývalej komunista nebo přímo estébák, popř. minimálně to byl nějaký komunistický vekslák nebo hajzlík vychovaný za komunistů. Co vy na to? Kdo tady zdevastoval veškerou morálku a úctu k životu, k lidem, k hodnotám, ke státu? Byla to snad ODS? Ne, za všechno špatné můžou jen a jen komunisti a jejich pseudo-sociální hodnoty."

A jestli někdo naletěl na sliby Koženého, různých kampeliček nebo bank, které nabízely neskutečné úroky jen, aby vytahaly prachy od všech těch hloupých skrblíků, kteří měli penízky uložené v socialistické Spořitelně na "neuvěřitelný" 4% úrok, tak ať se nediví. To je právě ta osobní odpovědnost za svůj život, za své rozhodování a za to, že jsem-li hloupý, tak dám prachy zlodějům a naletím.

Já třeba byl chytřejší a své peníze jsem po revoluci dal na jazykové kurzy, abych se naučil trochu mluvit a abych napravil to, co způsobil opět komunistický režim, že mě nutil a vtloukal do hlavy hlavně ruštinu. TAKŽE já investoval do jazyka, cestování po světě, koupil jsem si počítač, platil 6000,- měsíčně za připojení k Internetu. Zaplatil jsem si třeba sám počítačový kurz za 40 tisíc, abych rozšířil své znalosti v nějaké oblasti, a abych pak mohl pracovat pro americkou firmu.

No a někdo jiný, "správně" socialisticky vychován, byl tak hloupý, že třeba nějaký peníze dal zlodějské firmě.


Závěr:

Nevím sice, která partička z těch výše uvedených je horší, ale obě jsou mimo a škodí normálnímu rozvoji české společnosti. Nadávají, kritizují, kudy chodí, poctivě kupují bulvární plátky, popř. "nezávislé" a "pravdivé" (Rudé) Právo, a ještě více pak nadávají, neboť věří veškerým lžím v bulváru stejně, jako dříve věřili všemu v Rudém Právu, nyní Právu, a věří všemu, co hlásají estébáci v KSČ(M), kteří mají ještě tu drzost, že se odvažují vylézat na veřejnost. (O tom, že jsou mezi nimi i bývalí bachaři, kteří mučili politické vězně, přímo v Parlamentu ČR za KSČ ani nemluvě. To je drzost, neomalenost a lidská sviňárna až za hrob!)

Dnes jsme se shodli s kolegou, že ty duté rudé mozky se nikdy nezmění, žádný argument je nepřesvědčí. Musíme počkat, čas vše vyřeší, neboť nikdo tady není navždy...

Co jiného se dá dělat s hajzlíkama, kteří se nestydí kandidovat do Parlamentu ČR a přitom to byli bývalí estébáci (Filip) nebo komunističtí bachaři (Vondruška), podobně jak ti tupci s vymytými mozky, kteří je stále dokola volí s naivní představou, že se snad někdy vrátí doba, kdy se byty v panelácích rozdávaly zdarma všem soudruhům a jejich dětem, že banány byly každý rok na vánoce pro ostravské horníky, že WC papír se také někdy objevil (na jaře), že lidem stačilo těch pár knížek, na které čekali 100m frontu každý čtvrtek, popř. že si mohli dopřát dovolenou v NDR, MLR nebo v BLR. Pořadníky na auta, kola, kachličky, většinu normálního zboží "pod pultem", bokovky, kšefty,... o tom ani nemluvě.

Stačilo jen držet hubu, nevšímat si hajzlovin, volit KSČ a mávát na 1. máje v průvodu, popř. oslavovat VŘSR v listopadu.

Tak takhle opravdu NE, soudruzi. Dokud budu živ, tak budu upozorňovat na všechny sviňárny komunistů, estébáků, udavačů a všech jejich pohrobků, kteří myslí jen na sebe, na svůj prospěch, chtějí jen stát oškubat, nechce se jim pracovat, neboť on to někdo zaplatí, chtějí se jen flákat a parazitovat na ostatních.

0 comments :

Okomentovat